En ganska seg dag

Senaste tidens dåliga sömn och matvanor gjorde att jag idag mådde precis hur dåligt som helst. Frukosten var på väg upp igen, men stannade kvar efter lite övertalning. Efter att jag lämnat barnen var det dags att plugga och som jag mådde var det lika bra att ta pluggandet till sängen, kan eventuellt hänt att jag somnade till lite ;) . Det var välgörande för sen mådde jag bättre igen och jobbet gick hur bra som helst.
Det ska bli skönt när denna veckan är över, tentor stressar mig något enormt. Jag vet ju att jag egentligen behärksar ämnet, men eftersom jag alltid drabbas av akut minneförlust när jag väl sitter i tentasalen blir det lite jobbigt och all den stressen påverkar mig.

Under vårterminen kommer vi bara läsa två vanliga kurser och parallellt med det skriva examensarbete. Det passar mig bra då jag har lite större möjlighet att själv styra upp min tid. Att skriva arbeten är jag ju bra på, det brukar gå smidigt. Jag behöver bara lite hjälp i början med att få ordning på frågeställning, avgränsning osv så jag vet hur jag ska jobba vidare.

Det blev visst mycket skolsnack. Sista terminen nu, vilket känns otroligt skönt. Sen är det bara att hoppas på ett jobb som känns rätt för mig.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,825 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>