Lite sova kanske? Och en viktig sak också.

Jamenvisst, så får det bli. Helgen ska orkas med. Imorgon ska vi gå på bio och titta på Bamse. Lovisa har velat se dinosauriefilmen som går, men jag tror inte att Victor vågar se den så den kanske är bättre att köpa på DVD sen. Bamse får det bli istället. Hade gärna väntat tills någon mer attraktiv film kommer, men vi har biobiljetter som måste lösas in typ nu. Vi kan ju alltid gå på bio sen igen om det kommer någon bra Disneyfilm eller så, det går ju alltid hem hos barnen.

Jo, jag kom på en sak till. Jag hämtade ett paket idag. Fullproppat med hjärtepins. Under februari är det Alla hjärtebarns månad, något som är en kampanj inom Hjärt-Lungfonden. I år har jag valt att sälja pins till förmån för insamlingen som går till hjärtbarnforskning. De snygga pinsen är i år designade av Lisa Larsson. Jag tjänar ingenting på att sälja pinsen utan allt är till insamlingen. Pinsen kostar 40 kr, jag skickar gärna, men då tillkommer en liten frimärksavgift på 6 kr.

Bilden är lånad från Hjärt-Lungfonden.

This entry was posted in Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,819 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>