Inte som planerat, men bra ändå

När det väl kom till kritan var det inga barn som ville gå på bio. Victor var rädd att filmen skulle vara för läskig och Lovisa ville leka istället. Inte hela världen.

Istället softade vi lite och sen åkte vi till Grand Samarkand. Victor behövde köpa en present till kalaset han ska på imorgon och sen behövde vi lite i största allmänhet köpa lite tråksaker som typ underkläder och strumpor.

Jag köpte mig en tidning med finfina barnkläder så att jag har lite bra mönster och sådär så jag är också nöjd och har lite att pyssla med i väntan på att tygerna kommer.

Ännu en suddig och eländig mobilbild.

Just barnkläder har jag inte bra mönster till för det har liksom aldrig varit aktuellt. För damkläder har jag ju en bibel inom mönster nämligen Mönster och konstruktion för damkläder vilken ger oändliga möjligheter och allt blir perfekt. Plus allt kursmaterial från när jag pluggade mönsterkonstruktion och sådär.

This entry was posted in Barnkläder, Dagens boktips, Pyssel, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,728 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>