Tillbaka på banan

Långhelg kan vara trevligt. Att kravla sig tillbaka till vardagen efter en långhelg är inte i närheten av trevligt. Men lite bra har det varit ändå idag.

Klockan skittidigt ringde väckarklockan eftersom vi skulle dona med examensarbetet, men min bättre skrivarhälft hade ett ärende först så jag kunde med ganska gott samvete dra mig en stund till. Sen blev det fart och vi hittade någon form av riktning vilket kändes väldigt bra och vi var pepp som tusan på ämnet.

Efter att barnen lämnats på dagis blev det till att titta på föreläsning i den andra kursen, kändes på tiden att kicka igång den också och få ett hum om vad den handlar om.

Kvällen har ägnats åt jobb. Inte så mycket att säga om det. Det var som vanligt, fast måndag. Det märks alltid på mötet vi har innan arbetspasset börjar. Är det måndag ser alla hängiga ut och när det är fredag är alla asglada och pratiga. Idag var det som sagt måndag.

Lite mer tyg har jag skickat efter. Det limegröna stjärntyget räcker inte till något som passar stora barn så jag beställde lite rött stjärntyg för att göra ännu en tröja till Victor så att han kan varva ;) . Slutligen lyckades jag även bestämma mig för ärmtyg till Lovisas klänning och det blir grönt med vita prickar. Fint som snus skulle jag tro.

 

This entry was posted in Pyssel, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,751 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>