Date och ny kärlek

Nej, ingen ny kille på gång om någon nu fick för sig det ;) .

Däremot var det idag date med den befintliga då det var längesedan hans jobbtider passade in med lunch och sådär och jag var lite sugen på att äta på Koh Thai. Så det gjorde vi. Dateade och åt. Det tycktes vara ny personal, buffé och lite annorlunda rätter så det var inte riktigt vad jag hoppats på, men gott ändå och det är ju viktigast.

Idag var det inte jätteroligt att cykla till jobbet då vädret mestadels har ägnat sig åt att snöa på tvären. Att jag hade ett finfint paket att hämta ut på jobbet gjorde dock cykelturen lite roligare. Det var de nya tygerna som kom och de var så himla fina.

Nu ångrar jag verkligen att jag inte började sy till barnen tidigare för det finns så himla många fina tyger, men en del blir liiiite för barnsliga till mina numera ganska stora barn. Synd jag inte ska ha några fler ;) .

This entry was posted in Barnkläder, Pyssel, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,735 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>