Ännu en dag som bara rusat iväg

Victor är ju lite rolig gällande det där att han skulle med en kompis hem. Jag förmanade honom innan att han skulle göra som Os mamma sa och att han inte fick rita på några väggar. Han kontrade med att han inte ville rita på några väggar hos O och jag frågade varför. “Jo, för det är så himla fint hemma hos O så jag vill inte förstöra något.” Jag sa som vanligt att det var ju fint här också tills han och Lovisa ritade på alla. Det höll han inte med om. Jag berättade vidare att vi måste lägga jättemycket pengar på att måla och tapetsera för att det ska bli fint igen och hans kommentar på det var: “Bra, då kan jag och Lovisa rita sen igen på väggarna.”. Alltså.. nä, jag orkar inte.

Nu tänkte jag lägga mig, verkligen dags. Sen har jag gjort som så att jag fixat en liten facebooksida (klickarbar länk) för mitt syende som man kan gilla om man vill se bilder och sånt där. Eftersom det är typ det enda jag gör förutom pluggar/jobbar/städar/sover så kan det lätt bli enformigt och därför uppdaterar jag där med allt om vad jag sytt, tyger och sånt så får det bli lite mer sporadiskt av det hela här på bloggen.

This entry was posted in Inredning, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,753 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>