Inleder helgen med förkylning

Jag satt på jobbet för några dagar sedan och berättade om hur osedvanligt frisk jag varit sen vi gjorde oss av med alla djuren. Idag fick jag nog äta upp det, men en tillfällig förkylning är ändå bättre än långdragen allergi. Under veckan som gått har jag mått illa mest hela tiden och med tanke på alla magsjukor som går har jag känt mig lite nervös då magsjuka är det värsta av det värsta. Det visade sig snarare  vara förkylning, inte så trevligt, men bättre än magsjuka.

Det är inte bara jag som är förkyld och därför fick morgondagens simning ställas in igen. Förra gången var det för att Silvio skulle jobba helg och nu för att vi är förkylda. När det gäller aktiviteter som Hjärtebarnsfonden ordnar krävs det att man är helt frisk för att de barnen som är infektionskänsliga och isolerade också ska kunna vara med. Inte helt lätt i förkylningstider.

Lite jobb blev det på kvällskvisten och i helgen ska det bli ganska lugnt, bara Lovisa som ska på ett kalas på söndag så det är okej.

This entry was posted in Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,816 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>