En lördag

När jag vaknade var jag enormt pepp på att börja sy så först av allt städade jag köket. Det gick på ett kick och sen plockade jag fram sygrejerna. Det gick ju ganska bra. Sen började maskinen krångla mer och mer, mer än vanligt alltså. Jag har skruvat upp den, rengjort och fixat och pillat, men till sist ville den inte mer. Den har ju inte varit så himla bra innan heller, sömmarna blir ju inte jättesnygga. Trist nog fick jag lägga en halvfärdig klänning på hyllan och sen blir det köp av en ny maskin när lönen kommer för sy, det kommer jag inte att sluta med.

Klänningen är jag än så länge mycket nöjd med. Den är lite vidare i kjolen än vad som framgår av bilden. Mönstret har jag gjort själv och klänningen sitter som ett smäck på Lovisa. Nu är det bara att invänta ny maskin och sen fixa till det sista.

 

This entry was posted in Pyssel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,749 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>