Det blev ju fredag ganska snabbt

Jag började stillsamt med sovmorgon. Dumt att ta ut sig när det är fredag och allt. Lite senare bar det av till Värnamo för att skriva tenta. Jag kom både dit och hem – tack bilen!
Hemma igen hämtade jag man och barn och nu har vi någon slags fredagskväll här hemma. Den har hittils bestått i att jag har bekantat mig med nya symaskinen. En mycket trevlig bekantskap må jag säga, den syr så fint. Jag gjorde klart klänningen jag påbörjade förra helgen och sedan satte jag igång med ett linne till Lovisa. Tyvärr hänger mudden på tork så den får komma på plats imorgon.

Nu när jag kan jämföra med den nya maskinen ser jag ju hur mycket finare den nya syr ihop. Jag önskar mig fortfarande en overlock till grovjobbet, men det får vänta tills jag sparat ihop till en.

Imorgon har Lovisa sin första simlektion. Osäker på om hon eller jag är mest nervös. Jag skulle misstänka att det är jag eftersom jag tycker att det är lite jobbigt med nya situationer. När hon plaskat klart hämtar vi upp grabbarna och så åker vi till Grand Samarkand där förmodligen resten av stan är. Både jag och Silvio behöver nya skor och jag ska gå till botten med de där joggingskorna. Jag tänkte även försöka hitta en trevlig mellanjacka. Just nu är det för varmt med täckjacka, men lite för kallt för den ofodrade kappan.

This entry was posted in Pyssel, Shopping, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,674 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>