Simning och shopping

Typ så. Idag började Lovisa simskolan. Det gick bra, hon skuttade i bassängen hela tiden och hamnade under vattnet några gånger, men det är ju bara bra eftersom de ska lära sig att doppa sig och sådär. Hon längtar redan till nästa veckan då det blir dubbelt bad eftersom det är bad med Hjärtebarnsfonden på eftermiddagen.

Som jag misstänkte var vi inte särskilt ensamma på Grand Samarkand. Inte köpte vi allt vi skulle heller eftersom barnen mest sprang iväg och gömde sig. Inte helt idealiskt när det är en massa folk överallt så lite halvshoppade åkte vi hem. Jag åker tillbaka imorgon när Lovisa är på kalas för att hitta mig ett par skor. Går ju ganska mycket snabbare när jag är själv.

Snart ska jag börja med min första beställning. Känns väldigt kul och så får jag ju sy i favorittyget så kan ju bara gå bra. Först blir det lite mönsterritning och sådär sen hoppas jag att beställaren blir nöjd :) .

This entry was posted in Företagande, Pyssel, Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,842 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>