Dagens bästa köp

Efterlängtade dojor till nedsatt pris. Mina fötter är ju så himla knäppa och jag behöver skor med pronationsstöd eller vad det nu heter. De flesta joggingskor har det inte, men en del har och sen ska det ju till rätt storlek och ett märke man trivs med och allt det där.

Jag älskar Asics, så himla perfekta skor till mina knasfötter. Mitt första par fick jag typ i nian. Jag tränade ganska mycket på den tiden. Den var häst, fotboll, löpning och en hel del gympalektioner och hundpromenader. Annat än nu det ;) . Nåväl, joggingskorna var inget  bra och jag fick ont i fötterna så efter att ha lovat att springa mycket om jag fick dyra skor provades ett par Asics ut och jag var fast från första löparsteget. De skorna bar mig många, många mil och jag har fortfarande kvar dem för de är inte trasiga eller så, bara för små numera. Okej, vet att man ska byta skor ofta… säger de. Osäker på om det är försäljningstrick eller sant för de skorna kändes alltid bra.

Och nu har jag ett nytt par. Imorgon får det allt bli promenad. Förutom allt annat jag ska göra.

This entry was posted in Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,827 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>