Bra dag alltså

Dagen började med att vi var i tid till dagis. Jag kan inte ens minnas när det hände senast. Att vi var i tid berodde på att Victors avdelning hade planerad utflykt så att han visste om det och ville komma i tid. Annars har de mest spontana utflykter så att vi får leta upp dem någonstans.

Hemma igen gjorde jag inte alls det jag skulle, men jag gjorde ändå en grej jag tänkt göra ett tag och det var något som kallas för MEPS, en mössa med skärm som är perfekt nu under våren då det fortfarande är mössväder, men kan vara skönt med en lite skärm för solen. Det gick ganska bra och barnen fick en var, de får de med alla misstag på som blivit när jag provat mig fram ;) .

Som jag nämnt tidigare var jag tillfrågad på jobbet om att bli anställd direkt av dem och idag blev det lite mer klart med den biten så inom den närmsta tiden byter jag arbetsgivare. Just nu känns det bara väldigt skönt för som jag längtat efter ett jobb som är annat än timmar. Jag kommer fortfarande att ha förmiddagarna lediga så att jag kan fixa det sista med skolan och sen ha tiden till att sy och umgås med mina fina avkommor.

Såhär kan en MEPS se ut. Skärmen är mjuk, men förstärkt så att den håller formen.

This entry was posted in Rackartyg, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,836 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>