Fredagen än så länge

Förmiddag med sovmorgon.. typ. Sen åkte vi iväg för att fixa födelsedagspresent till kalaset Victor ska på imorgon. Vi åkte även till djuraffären för Lovisa hade följt med en kompis hem igår som hade en hamter och hon var lite nyfiken på det där med hamster. Vi har lovat henne en hamster om hon håller ordning på sitt rum. Med andra ord kommer vi aldrig behöva köpa en hamster för hon är bra på att berätta för varenda människa att hon gillar stökigt.

Bilen däremot fick sig en tvätt idag. Nu när vi har en bil som är fin och rostfri kan det vara bra att försöka hålla den i bra skick. Tyvärr har vi ju en trist grusväg upp till garaget så den blir skitig på nolltid.

Idag fick vi även besked om Lovisas skolplacering. Det blev inte förstavalet som är den skolan hon går på nu utan det blev vårt andrahansval, Ulriksbergsskolan. Vi måste dock få ordning på det där med fritids på kvällstid, det har de ju där de är nu och det behovet kommer ju tyvärr inte att försvinna.

Nåväl, nu blir det snart jobb kvällen lång.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,836 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>