Ordningen återställd

 Det var skönt att köra barnen till dagis idag. Inte för att jag inte vill umgås med dem utan för att det är så himla svårt att få något gjort när de är hemma. Idag lyckades jag med konststycket att skriva en hel mening utan av bli avbruten flera gånger, bara en sån sak ;) .

Dagen rundades av med jobb. Fint det. Övertid blev det också, precis som igår. Det är inte lika fint, men bra ändå. Lika bra att jag vänjer mig för jag ska ju ändå jobba till så sent hela tiden samt börja tidigare på dagarna. På måndag byter jag jobb på riktigt, eller på pappret är väl kanske mer rätt benämning för det är ju bara arbetsgivare jag byter, jobbet är precis samma. Jag måste verkligen bli bättre på at ordna med matlådor och liknande för att inte bli så himla hungrig. När jag jobbar som jag gör nu räcker det ju med ett par mackor om det inte finns någon mat. Överlag behöver jag skärpa till mig. Byxorna har blivit lite strama i midjan sen jag inte har någon hund som motionerar mig några timmar om dagen. Så mindre godis och mer träning är väl ganska lämpligt. Har pinsamt nog inte haft tid att använda gymkortet jag skaffat mig än. Ligger lite lågt också för jag har skadat magen och vill att den ska bli bra igen så just nu räcker promenader och jobb.

Jag har även hunnit sy en riktigt färgglad MEPS idag, denna är beställd. Visst blir man glad av den? :)

This entry was posted in Rackartyg, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,674 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>