Sicken rörig dag

Ibland är det verkligen inte någon ordning alls. Det blev helknas med jobbtiderna idag då jag trodde jag var inbokad på min vanliga tid, men hade fått en annan tid och inte uppmärksammat detta så mitt i det där med att brotta på Victor kläder innan dagis så ringer jobbet och undrar varför jag inte är där. Nåja, det hade ju varit trevligt om jag var tillfrågad innan jag blev inbokad på andra tider än de jag sagt att jag kan. Slutet gott, allting gott och jag var nog inte ensam om den fadäsen.

Imorgon på förmiddagen ska jag och barnen till sjukhuset för det är Victors tur att kolla upp synen igen. Lite pinsamt att ta med Lovisa som förra veckan la sina glasögon på något superbra ställe som ingen vet var det är. Vi har letat överallt känns det som utan att hitta dem. Det är väl bara att fortsätta leta helt enkelt. Lite ärenden tänkte jag hinna med, funderar på att köpa en ny skrivare då min gamla trotjänare tycks ha kastat in handduken för gott och jag behöver verkligen en skrivare. Annars väntar en fredag med lediga barn och föräldrar som arbetar i skift. Överskattat att faktiskt umgås ;) . Ja, nu sitter vi ju ändå vid varsin dator och headset på så skillnaden är väl inte så stor.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,739 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>