Full rulle alltså

Med två barn i hushållet är det aldrig en lugn stund. Var för sig kan de vara ganska stillsamma, men tillsammans är de som en hel orkan. Att de dessutom går igenom jag vet inte vad för faser gör ju det hela lite mer utmanande. På plussidan ligger att Lovisa har lagt till med ett stort krambehov så hon kommer och kramattackerar lite mest hela tiden, inte fy skam det inte.

Jag har försökt få lite sytt. Det är alltid trevligt med lite tid för att prova ut lite nya modeller. Det blev bland annat ett linne till Victor som inte var direkt ny modell utan mer att jag varit lat med att få det gjort. Sen blev det ett enda stort experiment med att få ihop en klänning till Lovisa. Jag har velat prova dels färgkombinationen och dels olika varianter på avslut och fickor så det blev verkligen ett ihopkok med lite av varje. Dock väldigt lyckat resultat när den äntligen blev klar efter ett gäng tankevurpor. Klänningen blev godkänd av unga fröken och det är ju det viktigaste betyget.

Lovisa tyckte jag var hur knäpp som helst som ville fota i trapphuset, men vi har det så himla mörkt inne att färgerna alltid blir helt knasiga, i trapphuset däremot är det ljust och fint.

I början av veckan väntas lite nytt tyg med retrovibbar komma hem. Det har blivit lite försenat på grund av sjukdom hos säljaren, men den som väntar på något gott ;) . Hursom, är riktigt nyfiken på tyget i fråga.

Har även förbokat lite annat smått och gott på sina håll. Jag börjar förstå grejen med förbokning här och där. De som säljer är ofta, precis som jag, ensamföretagare och kan inte hålla stora lager så i regel får man förboka för att kunna vara säker på att få sina meter. En del tyger är ju enormt poppis och försvinner snabbt. Bastyger som enfärgat, prickar, ränder, stjärnor och moln är lättare att få tag på, men de där lite extra fina kan vara knepiga ibland.

This entry was posted in Barnkläder, Företagande, Pyssel, Rackartyg, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>