Underbara helg

Det är verkligen en annan känsla med helg efter en lång arbetsvecka. När jag mest varit hemma hela dagarna och pluggat har det ju inte varit så värst annorlunda med helg annat än att alla varit hemma, men i övrigt har jag ju kunnat göra lite som jag vill med till vilket oftast lett till panikskrivande mitt i natten. Nåja, jobb nu istället och från måndag kommer jag att börja ännu tidigare då jag hoppar in extra för att ersätta personen som ersätter chefen som kommer att vara föräldraledig. Typ så.

Men nu är det helg och då är allt med jobb långt bort. Vi har nog hunnit med en hel del denna lördag. Vi gick ut hårt med Lovisas simskola, under tiden fixade pojkarna på balkongen så att den är städad och fin igen. Nu är den redo för nya planteringar, barnen vill gärna odla grönsaker så då ska de ju såklart få göra det, positivt att inte ha katterna som gräver upp allt.

Eftermiddagen tillbringade vi i solen på stan. Vi var lite nyfika på Bondens butik som vi inte varit på innan, men det var ganska utplockat. Ett par saker kom med, men jag tror bestämt Silvio får kika in på fredag efter jobbet. På kvällskvisten gick jag ut på en snabb långpromenad och nu väntar lite syjobb.

Jag ska få sätta saxen i det här fina tyget som ska få bli en fin sommarklänning.

This entry was posted in Rackartyg, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,740 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>