Taktikvila inför ny arbetsvecka

Jamen precis. Vila lite så jag inte är fullt så knäpp som jag var i fredags när jag bara gjorde en massa idiotfel hela tiden för att jag var trött. Inga farliga saker, bara omständiga ;) .

Förutom det där spontanshoppandet av tapeter på IKEA så köpte jag mig ett litet bord så att jag ha en permanent plats för symaskinen. Efterlängtat att slippa sitta i köket. Ett eget rum vore ju drömmen, men det får stanna vid en dröm med tanke på att vi inte har något rum över. Hursom, skönt med en liten egen hörna där jag kan sitta och svära för mig själv ;) .

Jag sitter och funderar över hur jag ska få till måltiderna på jobbet på ett bra sätt. När jag börjar 13:30 så är det ganska naturligt att äta lunch innan jobbet, mellanmål vid 15:30 och sedan kvällsmat vid 18. Nu däremot ska jag ju börja vid 12 och få till det med mat ordentligt och hålla mig mätt. Eller inte så hungrig att jag mår illa vilket händer ibland. Jag får väl helt enkelt prova mig och fram och se vad som fungerar bäst. Det beror ju så mycket på vad jag gör på jobbet, att tex köra truck är ju inte särskilt jobbigt och då blir jag inte hungrig, men att ha någon av de tunga och intensiva positionerna kan ju vara ganska svettigt.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,318 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>