Måndag avklarad

Smidigt har det gått också om man bortser från krånglande dagis som aldrig krånglat innan, men helt plötsligt klämmer till med alla möjliga bajsnödiga regler för att jag behövde lämna en stund tidigare idag efter att ha fått reda på i fredags kväll att jag skulle börja tidigare idag. De var inte emot lämningen i sig, men helt plötsligt blev det petnoga med tidsintervaller och sen försökte de tjuva en hel pluggförmiddag för mig. Suck. Ska bli ytterst skönt att slippa dagis för hur bra det än är så är jag så less på alla regler och pekpinnar som krånglar till mer än vad det gör nytta.

Idag var huvudet med och jag kom ihåg att hämta ut ett tygpaket innan paketutlämningen på jobbet stänger. Annars hade jag ju haft det i helgen, men då jag ändå inte hade så mycket tid gjorde det ju knappast något.

Imorgon har vi handledning för examensarbetet jättetidigt på morgonen sen får det bli lite plugg och sådär innan jobbet tar vid.

This entry was posted in Rackartyg, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,679 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>