Som jag jobbat idag

Med några personer för lite var det mer slit för oss som var där. Jag har jobbat på trots tröttheten som var riktigt jobbigt. Nåja, dagen är över och snart blir det sängen och lite sovmorgon imorgon.

När jag skulle börja min anställning och få nya kläder fanns det inte några byxor kvar i min storlek, däremot en storlek för små. Jag valde att kalla det för motiverande storlek och har satt mig på dieten “bara äta godsaker på lördagar”. Än så länge går det åt rätt håll. Byxorna har gått från “de går att knäppa, men jag kan inte andas” till “snart sitter de nog bekvämt” (det fanns ju såklart möjlighet att beställa hem byxor i rätt storlek, men jag avböjde och sa att jag tar det som en utmaning). Att jag jobbar så mycket som jag gör har väl med saken att göra också, men mitt stora problem är ju att jag gärna stoppar i mig godsaker när jag är trött och trött är jag ju mest hela tiden. Jag har också försökt få till vettiga måltider så att det inte bara blir en massa mackor utan någorlunda nyttig mat och extra frukt och grönt. Sammanfattningsvis en kost som ska fungera i längden och inte bara en quick fix. Sen önskar jag mig ju såklart tid att träna också. Jag har pinsamt nog inte ens haft tid att hämta ut mitt gymkort. Nåja, två månader kvar i skolan  sen blir det väl lite mindre stress och lite mer träningstid och liknande.

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,851 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>