Helglängtan

Åhhh, nu vill jag ha lite ledigt. Idag har det också varit en hel del att göra på jobbet så jag gör allt skäl för min lön ;) . En liten inlämningsuppgift tänkte jag knåpa ihop också innan jag lägger mig. Men helg alltså.. så nära, men så långt borta. Först ska det pysslas lite med examensarbetet och sen jobb. Fullt upp alltså.

Helgen är visserligen fullspäckad den också med simskola, kalas och allt sådant.

Hursom, idag har en sten lättat och det var skönt. Det där himla skolvalet alltså. Vi fick ju inte vårt förstaval till Lovisa som var den skolan hon går på nu. Det hade ju såklart varit det bästa då hon redan har sina kompisar där. Nåväl, vi fick ju vårt andraval, men där var ju problemet att det inte finns kvällsfritids. Vi har ju så knäppa arbetstider så det behövs ju ibland. Efter lite samtal med kommunen fick jag till sist veta att de kvällar det behövs får hon vara på det dagiset där barnen var i somras. Det stället gillade hon och personalen kommer och hämtar så att hon såklart inte ska gå någonstans själv. Det blir bra det. Och det där med kompisar löser sig, det går ju inte ens att ta med Lovisa till en lekpark utan att hon hittar nya kompisar :) .

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,870 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>