Planer för helgen

Det är fullspäckat som vanligt. Inte riktigt vad jag gillar då jag mest vill ta det lugnt, men nu är det lite att göra och det blir bra det också. Imorgon blir det bad x2, först har Lovisa simskola och därefter blir det bad med Hjärtbarnfonden. Vi har ju missat tidigare gånger för att vi varit sjuka, när det gäller hjärtbarnen måste man vara helt frisk för att även de som är extra känsliga och lever isolerat ska kunna vara med.

På söndag väntar kalas för en dagiskompis till Lovisa och det kan jag tro att hon är nöjd med.

Shoppa behöver vi också göra. Dragkedjan i Lovisas jacka gav upp helt idag så det får bli en ny jacka. Tror tyvärr att det är lite för tidigt än med den allra tunnaste jackan annars hade vi ju sluppit den utgiften. Fördelen är väl ändå att barnen inte växer så snabbt nu så kläderna räcker länge. Tror jag köpte de där jackorna för 1½ år sedan, eller kanske rentav 2 år sedan och de passar fortfarande bra.

Och sy, icke att glömma. Klart jag ska sy. Har lite idéer jag vill fixa.

Och plugga. Just ja, den där himla uppsatsen.

Sen är det nog måndag igen skulle jag tro…

This entry was posted in Barnkläder, Rackartyg, Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,758 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>