Finfin lördag

Halvtaskigt med sömn inatt på grund av hickande sambo som kom hem på småtimmarna och därefter barn kors och tvärs över sängen. Nåja, vi kunde sova länge på morgonen innan det började knorra allt för mycket i små magar.

Simskolan avlöpte utan problem och därefter åkte vi allihopa till Huseby bruk då det skulle vara lite påskmarknad där. Det var en väldigt nerbantad version av deras årliga julmarknad, men det räckte och vi provsmakade en hel massa godsaker och köpte med oss lite av det för vi tog visst inte med tillräckligt med pengar ;) . En fika blev det också samt att vi kikade på lite saker innan vi åkte hem igen och jag knoppade av ett par timmar.

Nu på kvällen har jag ritat upp lite nya mössmönster och syr lite. Tänkte försöka bygga upp ett litet lager av främst mössor så kan jag ta med det på lite loppisar och liknande.

Om inte annat är det ju inte så tokigt att lägga med en mössa i påskägget :) .

This entry was posted in Rackartyg, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,758 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>