Söndagsbestyr

För det har vi också haft. Fast inte så betungande som de kanske borde vara. Jag har sytt lite, med blandat resultat. En t-shirt till Victor efter hans önskemål, den blev så poppis att jag inte hann göra det sista så den skulle se snygg ut, men det rättar ju till sig ändå så det är inte superpetigt ;) . Det ser redan bättre ut, halsmudden ligger slätt och fint så efter en vända i tvätten är nog allt som det ska. Sen försökte jag sy en dregglis, det blev bra förutom att det blev rullfåll på den och det var ju inte riktigt meningen. Avvaktar nog vidare försök tills jag har en overlock-maskin och får det snyggt på en gång.

Vi har ju inte bara varit hemma utan barnen har rastat sig i Strandbjörket. Det blåste friskt, men de lekte glatt ändå såklart.

Imorgon är det upp tidigt för Victor ska till tandläkaren innan dagis och väl på dagis misstänker jag att det blir utvecklingssamtal för Lovisa, möte med min uppsatskompis står näst på tur och avslutningsvis blir det jobb. Lång dag alltså.

This entry was posted in Rackartyg, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,756 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>