Lördag avklarad

Sådärja. Det har varit en ganska intensiv dag med simskola och shopping lite här och var. Om jag lyckades få några nya skor den här gången? Nepp, tänkte jag får fixa det själv i lugn och ro för med barn som har myror i brallan blir det ärligt talat ganska stressigt. Men ett par tunna koftor och ett par tights lyckades jag köpa så jag anser mig ändå nöjd.

Hemma igen fick det bli en liten tupplur för jag kände mig utslagen och kvällen har avrundats med föreläsning och betalning av räkningar. Jag vet allt hur man har roligt ;) .

Hur det gått för mig med den motiverande storleken på jobbyxorna jag fick för typ en månad sedan? Jovars, de passar. Sen är väl inte alltid jag och vågen vänner, jag märker ju att jag blivit något smalare, men vågen har hållt sig sjukt stilla. Provade idag igen och allt som allt har ju 6 kilo försvunnit senaste månaden och det är ju superbra. Jag tycks släppa iväg kilon lite då och då istället för i ett jämnt tempo, men sett till en hel månad så var det ju ändå ett bra resultat. Det är bara att fortsätta i samma anda, det fungerar bra just som jag gör nu och när jag är en lite mindre stressad människa är det även dags att öka på träningen och då händer det nog lite mer.

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,746 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>