Helgen som gick på tok för snabbt

Idag fixade jag lite småsaker på förmiddagen, såsom med plast att rita mönster på, fler lådor till tygerna och ett par skor (!). Jomenvisst!

Hemma igen blev det eftermiddagshäng ute och årets första falafel hos mannen som numera titulerar sig Falafelkungen. Hur bra som helst.

På kvällskvisten tänkte jag att jag skulle sy en tunika till Lovisa då jag tyckte att det var en fin modell i nyaste Ottobre. Och jag tycker fortfarande att modellen är fin, men jag gjorde så mycket fel och tänkte bakvänt så det kändes som att jag aldrig skulle bli klar, men klar blev jag.

Närmta tiden blir det dock lite annan sömnad för jag ska ge mig på att sno ihop några slags medeltidsaktiga kläder åt barnen. Det får bli byxor och tunika till Victor och en klänning till Lovisa. Vi hade ju tänkt åka till SM i tornerspel, men nu visade det sig att det är samma dag som nyaste tillskottet i familjen, Juliah, ska döpas den dagen. Att inte åka på något riddarevenemang alls är uteslutet för Victor har längtat så himla mycket, men så hittade Silvio ett utanför Linköping redan den 10 maj så då åker vi dit. De uppmanar även till lite utklädning för barnen så de ska ju såklart få lite passande kläder. Tyg är beställt så nästa steg är att skissa på lite mönster.

This entry was posted in Barnkläder, Pyssel, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,315 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>