Fint med liksom lite ledigt mitt i veckan

Jamenvisst. Och inte ens sovmorgon fick jag. Med alla personer som envisades att sova i min säng gick det inget vidare att sova så jag steg upp när det ändå var vanlig uppstigningsdags och tur var väl det för då fick jag faktiskt lite gjort. Dagen var vikt åt examensarbetet och jag satte tänderna i det efter frukosten. Boken som jag verkligen, verkligen vill ha finns på universitetsbiblioteket, men tyvärr var det stängt där idag så jag får åka dit imorgon på morgonen och ta itu med det jag hoppas hitta i boken.

Efter lunchen gick Silvio och barnen på skogsutflykt. Barnen ville till skogen och samla kåda, varför mani hela fridens namn vill samla kåda. Lyckligtvis kom de bara hem med kottar. Sen ska ju Lovisa enligt sjukgymnastens direktiv röra sig i skog så hon får jobba med balans och kordination så det var ju också ett plus.

Kvällen har ägnats åt något så ospännande som deklaration. Nu är det gjort och jag hoppas allt blev rätt. Det var ju liksom inte så mycket som kunde bli fel, men ändå lite nervöst att deklarera företag för första gången.

This entry was posted in Företagande, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,814 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>