Och helgen kom

På riktigt denna gången. Dagen började med besök på universitetsbiblioteket för att sedan övergå till en ytterst stillsam arbetsdag.

Hemma väntande dock det bästa. Min nya symaskin hade äntligen kommit och den lockade ju såklart. Jag har aldrig haft en overlock innan, eller ens sytt på en, men alltid varit sugen och det går ju att beställa till riktigt bra pris från UK så jag slog till. Allt blir ju så mycket roligare att sy nu när det går så smidigt. Kantband och sånt får jag dock fortfarande göra manuellt och det är ju något av det pilligaste ;) . Till min vanliga maskin passar tyvärr inte kandbandsmojänger så jag får klara mig utan. Eller jag tror det ska funka om man bygger om lite, men då är det nog bättre att jag fortsätter svära och nåla ;) .

Imorgon ska vi ligga i blöt hela dagen. Först ska Lovisa på badkalas i simhallen och när kalas börjar gå mot sitt slut har hon ju sin simskola. Efter det hämtar vi pojkarna och så blir det bad med hjärtbarnsfonden. Mycket som sagt!

Vi har en allmänt busy maj månad. Nästa helg ska vi ju på medeltidsmarknad med riddare och sånt. Helgen därpå ska Lovisa på kalas på Leos Lekland, vilket blir stressigt då simskolan slutar strax innan, men hon vill på kalaset också då det är en av hennes bästa vänner som har det. Helgen därpå igen ska barnen till mormor och Kalle för övernattning då Victor önskade slippa oss, den helgen har det också varit lite prat om att festa med lite klasskompisar så det passar ju bra med barnfritt :) . Blir det inte fest ska nog jag och Silvio kunna hitta på något som ändå innefattar öldrickning på lokal utan barn ;) . Och slutligen sista helgen blir det barndop för lilla Juliah.
Någonstans där mellan näst sista och sista helgen tar jag dessutom examen.

This entry was posted in Barnkläder, Pyssel, Shopping, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,815 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>