Som vi badat

Igår alltså. Redan klockan 10 började kalaset och då var vi i äventyrsbadet. Lovisa tyckte nog att en del var lite läskigt, man behöver npg vara lite äldre och riktigt simkunnig för att verkligen uppskatta allt, men ett par åk i vattenrutschkana och lite annat klarade vi av. Och såklart massa bus med födelsedagsbarnet och de andra vännera. Efter badet blev det mat, fika och paketöppning och när de började rundas av började Lovisas simskola.
När vi var duschade och påklädda igen hämtade vi pojkarna och begav oss till nästa bad. Vi missade ju tyvärr en massa gånger på grund av förkylningar och nu är det bara en gång kvar. Hursom, Victor visar stora framsteg och var helt orädd när det gällde att hoppa från kanten, han fick med sig Lovisa på det så nu lossnade ju ännu en sak hon över på i simskolan, hon visade redan prov på hur duktig hon var på att doppa sig.

Efter allt badande och för mycket huvudvärk var vi en snabbis till Grand Samarkand innan det blev ilfart hem och sen sängen för min del.

Idag har vi övat på det där med att cykla, det har väl kanske inte gått superbra, men det är väl bara att fortsätta öva.

Victor fick en T-shirt också som han tjatat om ett tag så jag fick loss den där tummen och sydde till honom.

This entry was posted in Pyssel, Rackartyg, Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,758 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>