Många mil på vägarna blev det

Idag var vi iväg på medeltidsmarknad, mest för att det skulle vara riddarspel också som Victor gärna ville se. Har man lovat riddare så har man. Förra året blev det ju inget för Silvio jobbade och då vi egentligen skulle åka i år är det dop. Lyckligtvis hittade vi ju detta istället och det passade nog bättre. Okej, långt ifrån lika mycket riddare som på SM, men det var mer show och kul att se. Sen var ju också marknaden och de olika kringaktiviteterna väldigt bra. Det negativa är väl som vanligt att pengarna lätt rasslar iväg ;) .

På hemvägen var jag hur snurrig som helst och körde fel ett par gånger. Det är inte alltid lätt att hamna fel på motorvägen för det blir ofta väldigt långa omvägar. Det ledde till att vi nästan upplevde Ljungby samt att vi åkte förbi en stinkande fabrik utanför Linköping onödigt många gånger.

Trötta hjältar sover gott och nu ska jag också sova för efter drygt 60 mils bilkörning känner jag mig ganska mör. Sen ska jag ju orka med uppsatsen exakt hela dagen imorgon.

This entry was posted in Resor, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,815 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>