Bra söndag också, nu är jag laddad för ny vecka

Men en hel del har hunnits med. Plugg såklart, det var ju lite att pyssla med på examensarbetet. Efter så många timmar i bilen som det blev igår kände jag mig sedan lite rastlös och fick lite träningslust. Lika bra att smida när järnet är varmt. Först provade jag vårt Wii Fit, men med den hemska värmen i lägenheten rann det mer än lovligt mycket svett så jag begav mig ut istället för första passet av C25K. Det är en app till mobilen som genom en massa pass tar en från soffan till att kunna springa 5 km. Kul utmaning. Jag provade ju förra våren och blev sjuk efter första passet så jag la ner försöket. Nu tycks jag dock må bättre efter att ha avyttrat alla djur vi hade och jag har peppar, peppar hållt mig frisk så nu blir det träning.

På kvällskvisten har jag sytt ett litet linne passande ungefär en 1-åring. Jag var så sugen på att prova tygkombinationen så lika bra att sy något litet, behöver inte direkt mer i Lovisas garderob ;) .

Det blev precis sådär himla fint som jag hoppats på. Jag tror bestämt min kära dotter fått mig att tycka om lite flickiga kläder också ;) . När hon var bebis hade hon typ inget som var rosa eller puttenuttigt, det var dessutom dåligt med andra fäger än rosa på tjejavdelningarna så jag handlade ofta fina kläder i lite retrofärger på killavdelningarna. Sen fick hon en egen vilja och det är jag glad att hon har så hon genomlevde en lång och intensiv rosa period. Numera klär hon sig i alla färger, men favoriten är fortfarande rosa.

This entry was posted in Barnkläder, Från soffpotatis till superpingla, Pyssel, Rackartyg, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,740 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>