Hej försummade bloggen

Senaste dagarna har mestadels handlat om examensarbetet. Jösses så mycket det varit med slutpillet. Nåja, nu är det klart så bara en inlämningsuppgift att göra till på fredag, en tenta, lite redovisning sen får det vara nog.

Det var mycket på jobbet idag, men jag fick det ganska behagligt då jag hade upplärning av en ny. Det kan ju vara både bra och dåligt beroende på hur man passar med personen, idag var det en bra en så det var bara trevligt.

Nu längtar jag mer än någonsin efter sommaren. Jag är så himla trött av att både ha skolan och jobbet så nu orkar jag på ren vilja för att det är så lite kvar. Sen kan jag jobba och lägga tid på företaget. När det gäller företaget är det ju inga måsten på samma vis utan jag kan ju själv bestämma hur mycket jag vill ha att göra. Nog för att jag tänkte se till att ha sysselsättning, men i lagom mängd :) .

This entry was posted in Företagande, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,751 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>