Kaosfredag

Lovisas dagis skulle till konserthuset idag så hon skulle lämnas extra tidigt. Tror ni väckarklockan ringde? Så när vi vaknade var det 20 min tills vi skulle vara på dagis. Snacka om att det blev bråttom ;) .

Förmiddagen ägnades åt att göra klart och skicka in den allra sista inlämningsuppgiften. Det kändes himla bra att ha det gjort. Inte för att jag är nöjd med min prestation, jag var mest oinspirerad, men den blev klar.

Jobb blev det sedan och det var ingen höjdare för mitt bäcken tyckte det var skoj att lägga av, men jag bytte lite uppgifter med en kollega och fick sedan köra truck resten av dagen så det gick bra och nu känns bäckenet lite bättre igen. Det gör sådär ibland, bara gör förbannat ont så jag knappt kan röra mig. Det spelar ingen roll om jag ansträngt mig eller vilat, det bara slår till ibland och försvinner lika snabbt. Som tur är påverkas det inte av jobb eller så, men det är ju förbannat jobbigt när det gör ont.

Nåväl, slutklagat. Imorgon är det simskola sen ska Lovisa på kalas på Leos Lekland. Under tiden ska jag och Victor åka och bada med hjärtbarnsfonden. Han sa själv att han ska hoppa från kanten om och om igen ända tills han blir svimmen. Han böjer ord så himla roligt och han menade mest att han ska hålla igång tills han svimmar. Kanske lite onödigt enligt mig ;) .

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,677 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>