För när solen skiner håller vi oss inne

Sådär lite småtypiskt var vi fullt uppbokade på inomhusaktviteter samtidigt som solen bestämde sig för att göra comeback. Lovisas simskola, kalas på Leos Lekland och bad med Hjärtbarnsfonden. Nåja, det var ju en bra dag ändå och det blir väl förhoppningsvis fint väder fler gånger i år.

Överlag har det varit en bra dag även om jag vaknade för tidigt, men sen har det varit roligt och Victor fick efterlängtad tid med bara mig, det var nog precis vad den lille mannen behövde. Efter den här mellandagen är det dags att dra igång pluggandet till utbildningens sista tenta. Det skulle ju vara skönt att sätta den på en gång så jag får nog göra en liten ansträgning.

Annat jag är sugen på är att städa. Alltså inte som i att jag tycker det är roligt att städa, men efter en tid med för mycket att göra känns det som att jag bara vill få ordning, rent och fint i varenda vrå.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,715 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>