Bland annat datelördag

Här har det varit en fin och fullspäckad lördag. Av outgrundlig anledning vaknade jag klockan 7, bara det är ju rubbat när man inte ens behöver. Under förmiddagen var jag på Grand Samarkand för lite shopping, inte jätterolig shopping, men ändå. Skor och underkläder behövs ju alltid ;) .

Efter det åkte jag och Lovisa till simskolan där det var terminsavslutning idag. Ett märke har hon lyckats ta. Gröna Baddaren, det finns visst en blå och en gul också. När jag gick på simskola fanns det bara en blå. I en liten folder är det ifyllt vad hon klarat och hon har ett moment kvar för att klara den blå också, men det får väl vara till typ nästa termin. Jag som tycker om det där med valuta för pengarna, smålänning som jag är, tycker väl att det är lite halvsegt att hon typ kan doppa sig vid det här laget. Nåja, hon tycker det är jätteroligt.

Efter simskolan hämtade vi grabbarna och så åkte vi till Åseda där vi på klassiskt gangstermanér lämnade över barnen i en annan bil på en ganska folktom parkering. Sen fick bilen ta oss tillbaka till Växjö.

Dags för date. Jag och Silvio har ju aldrig varit på någon date så idag passade vi på. Trött jag som uppenbarligen varit vaken sen 7 och lätt bakis Silvio som hade personalfest igår. Vi åkte ner till stan ganska tidigt i tron om att något alls skulle hända där eftersom det ändå var Vårstad. Tji fick vi för det var väldigt folktomt vad vi kunde se. Vi börjad med en öl på Bishops innan vi tyckte att det var dags för mat. Mat däremot skulle ätas på Kafe de Luxe då Silvio lämpligt nog hade fått ett presentkort att använda just där. Och då maten är hur bra som helst så passade det ju bra. Och gott var det minsann. Silvio valde en brässerad oxkind och jag åt entrecôte med ramslöksbea. Underbart gott var det och jag åt mer än jag orkade ;) . Slutligen gick vi till PM om satt där för ännu en öl (Silvio) och en drink (jag) innan vi tog bussen hem igen när folk äntligen började ge sig ut på stan.

Strax blir det sova. Imorgon ska det röstas och barnen ska hämtas hem.

Vi fick en fin liten tavla att betrakta i väntan på vår mat.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,730 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>