Idag har det varit avslutning

Idag hade vi avslutning i Apladalen i Värnamo tillsammans med 3D-teknikerna. Det var många tal och god mat. En fin avslutning helt enkelt.

Hemma igen blev det fika på stan med familjen, fixa doppresent till Juliah och ja, nu är jag mest väldigt trött. Två års studier är äntligen över, okejrå, lite småfix kvar, men ändå. Mina förväntningar innan studierna var främst att utbildas och utvecklas inom ledarskap och det känner jag att jag uppnått. Sen att jag fått en del annat på köpet är ju en bra bonus. Det ska bli väldigt skönt att slippa all pluggstressen nu och kunna fokusera min icke arbetstid på det jag allra helst vill göra, nämligen sy, träna, fixa hemma och mest av allt umgås med barnen.

Uppvaktad blev jag redan i söndags då mamma och Kalle överraskade med en liten examensfest och present, väldigt kul och något jag blev jag glad för. Överraskningar är ju i regel kul även om jag just då mest var stressad över uppsatsseminariet.

Ellinor ordnade med fina bilder idag så denna är hennes. Underbara klassen som senaste två åren spenderats mycket tid med, mest via datorn, men även en hel del på riktigt. Önskar er alla lycka till!

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,308 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>