Finfin helg med släkten

Ja, så var det. Igår var vi på dop för Juliah. Jag var lite orolig att barnen skulle försvinna i poffmoln när de gick in i kyrkan, men de klarade sig ;) . Dopet var fint och sådär, en perfekt dag i det fina försommarvädret.

När dopet var över tog vi med oss “faster” (barnens faster alltså) för vidare färd hem till henne där vi skulle tillbringa natten. Efter den natten ville jag kidnappa med hennes säng hem, men det fick jag inte. Behöver verkligen ny säng då det står högt på inköpslistan.

Och eftersom vi befann oss i Göteborg så var vi såklart där idag. Det blev mest obligatoriskt besök på Science Fictionbokhandeln där några böcker införskaffades och sedan lite lek.

Tyvärr bar det sig inte bättre än att när vi skulle från city igen så hade en spårvagn spårat ur och var såklart i vägen för den spårvagnen vi skulle åka. Medan vi väntade fick vi istället se Pridetåget och sedan begav vi oss med buss.

Nu är vi hemma sen ett par timmar och barnen är fortfarande alldeles speedade efter tiden i bilen. Imorgon återgår vi till vardagen efter att resten av familjen haft en veckas semester.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,767 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>