Rundar av veckan med kjoltyg och miniutflykt

Dagen började mycket trivsamt med att jag sydde mig en kjol jag fnulat länge på. Tyget köptes för ett tag sedan, men sen har varken tid eller inspiration infunnit sig. Mest var jag rädd att klippa i det fina, fina tyget. Nu är det dock gjort och kjolen blev bra. En liten remsa finns kvar som jag hoppas ska räcka till ett par barnshorts.

Vi har ingen stor spegel och det är banne mig inte lätt att ta kort på sig själv, anlita Silvio är dumt för han är så himla darrig så allt blir suddigt. Nåväl, den slutar precis ovanför knät så den är perfekt längd (enligt mig).

Efter kjolsyendet åkte vi på en liten utflykt till Hjortsberga. När jag haft fullt upp med mina resor till Värnamo har jag observetar skyltar som utlovar våfflor, kaninland och lekland så vi åkte dit. Våfflorna var både gigantiska och goda. Kaninlandet var lite småtrist för det var mest stora burar med lite halvsovande kaniner i. Leklandet var ett inhägnat område med allsköns leksaker i. Barnen var glada att det fanns en lekstuga så det roade sig ett tag med den innan vi åkte hem igen.

Kortfattat får det nog anses vara bra avslut på veckan. Mindre bra var att vi tänkt grilla, men när jag lyfte på locket till grillen fanns det ett getingbo där. Inte så värst mysigt så vi får göra oss av med det först och ta det som ett tecken på att vi grillar för sällan. Blir lätt så när bara jag och Silvio är intresserade av att äta grillat.

This entry was posted in Matlagning, Pyssel, Resor, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,728 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>