Ännu en vecka avklarad

Och med det har jag bara två veckor kvar att jobba innan jag har min korta, men välbehövliga semester.

Veckan har mest inneburit en massa övertid på jobbet så jag har inte orkat med så mycket annat. Sen har det även slitits lite med kompletteringarna på examensarbetet, men nu är det också klart.

Idag har Lovisa varit på kalas och det var uppskattat, min arbetskamrat var där och trollade lite så det var ett extra kul kalas. Så nu är ribban satt, nu har vi visst lämnat gympasalsstadiet och övergått till inhyrd trollkarl. Nåja, barnen verkar ju tycka att alla kalas är roliga, de värdesätter att få busa och äta godis :) .

Imorgon är dagis stängt så vi får skarva lite med tiderna, eller mest jag. Tur då att det blev lite övertid i veckan så att jag fyllde på komptiden, annats brukar jag välja att ta övertiden i pengar. Skönt också med liiite kortare arbetsdag.

Igår fick Lovisa sig en kjol som matchar min fina jag gjorde förra helgen. Nu kan vi vara fina tillsammans.

Nu däremot är det hänga tvätten och sen sovdags. Upptäckte idag vad som händer när man nästan nått botten på tvättberget, det går inte att stänga lådorna i barnens garderober för de är så överfulla. Helt klart ett lyxproblem, men jag misstänker att det finns en del urvuxet och trasigt som kan sorteras bort när ork och tid infinner sig.

This entry was posted in Pyssel, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,677 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>