Regnig dag och syplanering

Här har regnet mer eller mindre vräkt ner hela dagen, lagom till läggdags upphörde det. Därmed har det varit lite innedag för oss då jag verkligen ogillar regn och går inte ut om jag inte måste. Nåja, vi har hållt oss nöjda ändå, barnen har pysslat en del med Minecraft som de spelat lite senaste veckan och jag har mest ägnat mig åt att vila. Sen anmälde jag mig till den stora barnloppisen som ska vara 30 augusti så det blir till att sy upp en massa plagg tills dess och hoppas på att få en del sålt :) . Det ska bli kul att prova på, dessutom måste tygerna förbrukas så jag kan köpa nya ;) .

Vila ja, något av det bästa med helgen. Jag har en jobbarkompis som har ganska roligt åt mig för varje gång han frågar vad jag ska göra när jag är ledig svarar jag att jag ska sova. Han tror nästan att jag inte gör annat än sover. Sanningen är väl snarare att jag tar igen mig för det blir sällan tillräckligt med sömn i veckorna.

Lite tyger har jag ändå beställt och jag tror de passar fint till babyplagg. Finsk design är riktigt bra.

This entry was posted in Barnkläder, Företagande, Pyssel, Rackartyg, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,748 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>