Nu är det bara helgen kvar

Sen är det dags för jobb igen, något jag inte längtar jättemycket efter, jag gillar ju det där med ledighet, men ledighet betalar inga räkningar så åter till paketens underbara värld på måndag.

Igår hade jag och Hannah vår lilla dejt, det var riktigt trevligt. Vi drack ett par öl och pratade om allt och inget. Känns konstigt att kunna prata ostört, det var några år sen sist ;) . Vi får väl skärpa oss och göra om det snart igen.

Ikväll var vi en sväng till stranden, det är inte så dumt att åka dit när det är nästan folktomt. Helt ensamma var vi inte mer än en liten stund. Det var skönt ändå och barnen busade och badade.

Silvio har varit ledig idag och igår för han jobbar i helgen. Imorgon blir det fest med lite jobbarkompisar, det blir förhoppningsvis trevligt det också. Om inte annat en bra avslutning på semestern.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,675 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>