Äntligen helg!

Rubriken krävde ett utropstecken för jösses vilken vecka det varit. Just denna veckan är i regel den allra tuffaste på hela året på jobbet och efter att ha upplevt den för tredje gången kan jag bara instämma. Det har varit mycket att göra och det blev övertid alla dagar utom igår så det har varit sena kvällar. På det har det ju även varit tidiga mornar då jag lämnat Lovisa i skolan så jag har fått ta tjuren vid hornen och stiga upp 6:30, inte en särskilt angenäm tid.

Skolan har gått bra även om det är mycket nytt och Lovisa är ganska förtegen om det mesta. Även om hon ofta är supersocial och hittar nya kompisar i lekparken så kan hennes lite mer blyga sida komma fram i andra sammanhang och med en hel klass nya barn tar det nog lite längre tid att komma in i det hela. Lyckligtvis har hon ju en kompis från dagis i sin klass och det blir ju att hon mest leker med henne. Från måndag kommer ju Lovisa även att gå på fritids efter skolan och då blir det nog lite lättare när det är mer fritt och inte så uppstyrt.

Innan jobbet idag tog jag en miniliten shoppingrunda. Jag har ju missat det där med att barnen vuxit som ogräs i sommar, det märks inte så väl med shorts och t-shirt. Det är alltså hög tid att fylla på i garderoberna. Till Lovisa har jag beställt lite som kommer nästa vecka så idag var det Victor som fick lite nytt. När jag sedan är klar med att sy allt jag ska ha till loppisen nästa helg så får det även bli lite sytt till barnen. En del som syr till sina barn syr alla barnens kläder. Riktigt så hardcore är inte jag, jag syr mest för att jag tycker att det är roligt. Det finns ju mycket fint i butikerna också så det får bli lite av varje, jag syr det jag känner för och köper resten färdigt. Helt perfekt blandning :) .

This entry was posted in Barnkläder, Rackartyg, Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,674 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>