Livet rullar på

Dagarna går snabbt, pojkarna är lediga i två dagar och Lovisa har lite skola även imorgon. Det funkar bra för mig och Victor med lite långsamma mornar. Visserligen går jag upp tidigt för att hinna se Lovisa lite och för att jaga upp Victor i relativt god tid. Sen tuffar vi på här hemma, vaknar till på riktigt och tar oss an dagen. Alldeles lagom, men visst skulle det vara skönare att jobba lite dag och inte ständigt kvällar. Nåja, det är ett jobb och det är bra mycket bättre än inget jobb alls så på så vis klagar jag inte. Under alla åren vi haft barn har det ju varit ganska knapert, först med föräldrapennig och sedan har vi bara varit en i taget som haft en någorlunda inkomst så visst är det bra mycket bättre nu. Som motpol till det något slitiga jobbet får jag ju ändå vara kreativ och ägna mig åt det jag vill med företaget på en lagom nivå.

I helgen som kommer är det jobb för Silvio. Vi andra ska roa oss med annat. Lovisa har simskola på lördag och för att hålla Victor nöjd funderar jag på om inte han också ska få bada lite, det finns ju en liten barnbassäng i simhallen som jag tror kan passa honom. På söndagen blir det barnkalas för Elvira, barnen är taggade till max. Lite fixande här hemma måste också hinnas med, det där konstanta plockandet, städandet och rensandet. Det tar liksom aldrig slut, men det får ligga lite på vänt i veckorna för då finns inte riktig orken, mer det vardagliga som klaras av.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,303 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>