Laddar om för ny vecka

En vecka som blir ganska kort för somliga och längre för andra. Silvio börjar jobba helger igen så han får kompensationsledigt torsdag och fredag.

Idag var vi på sommarens sista utflykt, vi åkte till dinosaurieutställningen utanför Kalmar. Det var sista dagen det var öppet så det var ju minst sagt i grevens tid. Vi var alla nöjda med besöket. Inomhus fick vi titta på en massa skelett och flygödlor och utomhus var det “riktiga” dinosuarier som rörde sig och lät. Trots duggregnet var det ett lyckat besök. Barnen vill såklart åka dit igen, men två somrar framöver ska utställningen vara i Stockholm på besök.

Det var så himla kul upplagt för barnen, personen som tog emot för utomhusutställningen hälsade på barnen, pratade lite om modellerna och uppmanade barnen att de hålla koll på de vuxna som inte fattar att det är låtsasdinosaurier. Och som avslutning på rundan kom vi till det här gänger som satt och fikade, det skrattade barnen mycket åt.

This entry was posted in Resor, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

109,505 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>