Helgen kom så småningom

Jodå, nu är den här igen med buller och bång. Senaste veckorna har ju nästan all ledig tid gått åt till att förbereda inför dagens loppis. Ledig tid har det varit ont om, men jag har fått ihop små stunder här och där.

Nåväl, loppisen avklarad. Jag tror att det var en allmänt dålig loppis för de flesta, det var lite tunnt med folk och kommersen var inte riktigt som den brukar. Nåväl, det var kul att visa upp vad jag gjort och jag fick mycket bra respons även om det inte blev jättemycket sålt. Jag har full förståelse för att man vill fynda på loppis och inte köpa saker till nypris, jag ser det mer som en möjlighet att göra reklam för mig själv och då blir det faktiskt en inte allt för dyr marknadsföringskostnad. Till nästa gång ska jag ha hunnit knåpa ihop lite mer och då blir det nog ett bord till för att kunna sälja av lite som rensats ut här hemma.

Nu är jag riktigt sugen på att sy igen. Det blir ju mer kravlöst utan en deadline och jag har redan massor av idéer, jag borde skriva ner dem så jag har koll sen och kan beta av dem. Mest av allt behöver Lovisa lite påfyllning i sin garderob, misstänker att det mest blir tights och tunikor/klänningar. Det passar unga fröken och jag ska leka loss med lite spännande modeller.

Imorgon ska vi göra något helt annat, då blir det dinosaurier för hela slanten.

This entry was posted in Barnkläder, Företagande, Pyssel, Rackartyg, Resor, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

109,501 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>