Så var det slut på ännu en helg

Det gick lite väl snabbt det här.

Redan förra helgen sa Lovisa att hon ville till Leos lekland, men eftersom Victor inte vill dit så bad jag henne vänta till denna helgen när Silvio är hemma. Lite sura miner var det allt över att behöva vänta, men idag bar det av. Helt plötsligt var hon påklädd och tänderna borstade så jag fick slänga mig i duschen och haka på. Väl på plats träffade vi ett par andra sköna bönor som också spenderade sin söndag där och det var trevligt att snacka lite.

På hemvägen var vi förbi apoteket för Lovisa hade kliat sig oroväckande mycket i huvudet och efter alla lusvarningar från skolan kände jag att hon behövde kollas ordentligt. Och visst sjutton hade ungen löss. Så en bra stund efter hemkomsten passerade jag diverste stadier av äckel, men håret är behandlat med medel och nu hoppas jag att de små otäckingarna försvinner illa kvickt. Usch. Jag hade aldrig löss som liten och vi har alltid klarat oss innan när det varit varningar på dagis, men nu var det visst vår tur. Nåja, det går ju att behandla och det sprids ju himla lätt så det var väl inte helt oväntat att det skulle komma någon gång, hade dock hellre sluppit.

Imorgon väntar besiktning av blå faran. Jag håller tummarna för att den klarar sig utan fel och brister.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,749 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>