En måndag senare

Jamenvisst. Rivstart på veckan. Lovisa hade ju varit generös nog att dela med sig av sina löss till oss andra, dock i betydligt mindre omfattning, men ändå. Jag har genomlidit så många stadier av äckel nu att jag är redo för semester. Nåväl, vi är alla sanerade, jag igår och pojkarna idag och peppar, peppar så har inga nya löss funnits varken hos Lovisa eller mig. Jag kammar ihärdigt må ni tro. Okej, jag hade bara en innan jag freakade, men det räckte. Nu vill jag bara ha ett slut på detta.

Besiktningen av bilen gick ungefär som väntat. En av bakdörrarna har gått i baklås och kan inte öppnas. Den har varit lite kärvig hela tiden och vid ett tillfälle aktiverade vi barnspärren så den går inte att öpnna innifrån heller. Så här i efterhand kanske det inte var helt genomtänkt att göra det innan kärvet var fixat. Hursom, det måste åtgärdas. Sen funkade inte heller lampan som ska lysa på den bakre nummerplåten, men det är väl förhoppningsvis ett mindre problem att lösa. I övrigt var bilen i toppskick vilket är väldigt positivt då den ändå är 20 år. Underredet är hur fint som helst och jag hoppas det fortsätter så för vad jag erfarit av tidigare bilar blir det bara problem om och om igen om något undertill börjar rosta.

Jobbet var lugnt och sansat idag, vilket såklart var skönt, men det innebär väl samtidigt att det kommer att bli mer någon helt annan dag. Det kommer bli en del övertid längre fram i veckan då jag ska på två olika utbildningar. Dels en utbildning om företagets miljöprogram, den ska alla gå. Utöver det ska jag gå någon slags utbildning om sopor. Vi har bytt företag som tar hand om våra sopor och av någon outgrundlig anledning blev jag en av de utvalda som ska gå utbildningen. Jaja, lättfixad komptid är ju aldrig fel :) .

Efter lusmedel, hårtvätt och föning fick Victor världens fluffigaste frisyr. Misstänker att hans far hade något liknande på 80-talet ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,315 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>