Lång dag

Nu är jag bra trött. Jag hade en riktigt lång arbetsdag eftersom jag började två timmar tidigare än vanligt. Det var en liten utbildning som var på agendan. Trött som attsingen var jag av att ha missat min lilla förmiddagsvila, men sedan förflöt dagen bra ändå. Imorgon är det utbildning igen, men inte riktigt lika tidigt och om en helt annan sak. Nåja, det är inte helt fel att bygga på kompsaldot heller ;) .

Nu längtar jag mest efter helg, är trött på den sega slemhostan som fortfarande hänger kvar. Lite vila och tid med mina små busungar borde vara rätta medicinen. Sen har jag en massa saker jag vill pyssla med hemma också så det ska nog bli bra det också. Om inte annat fyller ju Silvio år på lördag så det kan ju tänkas att vi firar honom lite. Victor är väldigt säker på vad vi ska köpa i present, nämligen en leksak som han själv vill ha. Knasunge ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,728 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>