Fullspäckad lördag

Jojo, idag har jag inte legat på latsidan. Nog hade jag kanske behövt en tupplur, men det hanns inte med. Började med simskola och när kidsen lärde sig självkontroll i bassängen tog jag och Hannah i vanlig ordning en fika.

Därefter skulle vi möta upp pojkarna på stan och även Hannah och Elvira för lite lunch. Här började det gå lite knas med Victor för han var inte alls med på det där med lunch utan bestämde sig när maten kom för att han inte alls var hungrig utan han skulle sitta under bordet och sura. Jamen trevlig lunch liksom…

Efter lunchen var det inköp av födelsedagspresent till Silvio som gällde. Han fyllde ju år förra helgen, men eftersom jag har noll koll på spel så fick han ju välja själv vilket han ville ha så det ordnade vi med idag då ingen orkade sig ut på dylika äventyr förra helgen.

Vinterkläder till barnen skulle också fixas och det är nästan klart, det krävdes även en tur till Grans Samarkand, men nu är Victor redo för kyla, Lovisa däremot behöver fortfarande ett par termobyxor. Hoppas på bättre lycka imorgon.

Kvällen har ägnats åt att spela det där spelet som Silvio valde i present och ganska många timmar (5) senare stod jag som segrare.

Nu sängen!

This entry was posted in Barnkläder, Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,318 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>