Efterlängtad helg

Veckan i sig har väl inte varit allt för dålig, jag både började och slutade arbetsveckan med att jobba dagtid. Denna helgen är jag dock själv med barnen eftersom Silvio jobbar de trevliga tiderna 12-21 både idag och imorgon. Å andra sidan jobbar jag ju så alla andra dagar…

Nåväl. Vädret lockade inte till några storslagna utomhusäventyr utan snarare lockade det till biomys och vi pratade om för några veckor sedan att vi skulle kolla på LasseMajas detektivbyrå. Vi var visst inte ensamma om den lockelsen. Hursom, barnen gillade filmen och det är ju det viktigaste. Jag gillade den också, men jag gillade mer hur miljöerna i den såg ut. Det var väldigt färgglatt och övertydligt, nästan som om det var tecknat, men det var ju verkligt. Ähhh.. vet inte hur jag menar, men jag tyckte om det.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

One Response to Efterlängtad helg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

59,767 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>